Mörk Natt Magánistálló
Eredmény nyilvántartás és Toplista

A program lényege, hogy a GP-s lovak karrierjét nyomon lehessen követni és persze, hogy lássuk, hogy a lovaink hol vannak a sikerességi ranglétrán. Találkoztam pár olyan packóval, akiknek rengetek eredményük volt, de még életemben nem hallottam róluk, holott a 'reklámozott' lovaknak sokkal kevesebb eredményük van. Ezért is lenne jó, ha itt minden erikkel rendelkező, aktívan versenyző vagy versenyeztetett ló egy helyen lenne és mindenki látná ki hol áll :) Nem kell a lovaidnak feltétlenül rengeteg eredménnyel rendelkezniük, akkor nyugodtan csatlakozhatsz vele. Jöhet minden ló, csikó, póni, stb.
A csikóknak külön táblázatuk, ranglistájuk lesz, ahol csak a csikók szerelnek. 
Hajrá, legyünk minél többen, hogy végre tiszta legyen a kép és lehessen előzgetni a másikat :)
... nem kell más, csak hogy legyen olyan lovad, ami rendelkezik eredményekkel. Ha szeretnéd, hogy lovaid szerepeljenek a nyilvántartásban és kíváncsi vagy hol helyezkedik el az eredményszám-ranglistában, akkor töltsd ki ezt az adatlapot:
Neved:
Lovad neve: /bokszra linkelve/
Neme:
Fajtája:
Eredményei száma:
 
Hogyha már szerepelnek a lovaid a listában, de szereztél még nekik eredményeket, akkor természetesen frissítheted az eredményei számát a táblázatban. Ezt körülbelül 5-10 eredményenként ajánlatos megtenni, de felőlem akkor frissítesz, mikor szeretnél :) 
Ehhez ezt az adatlapot kell kitöltened:
Neved:
Lovad neve:
Eredményei száma: /az új eredményekkel összesen/
 
(Ha lovad bokszlinkje változik, azt is a 'Frissítekbe' jelezd.)
 
Csatlakozom            Frissítek  
 
?
Rangszám Név Általános adatok Eredményei száma
1.      
2.      
3.      
4.      
5.      
6.      
7.      
8.      
9.      
10.      
stb...      

 

 
Mörk Natt (c)

 
 
NYILVÁNTARTÁS
 

 

CSS Codes

CSS Codes
 
Zajongó
 
társoldalak

  

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2013.08.26. 13:50
2013.08.23. 12:16
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Lélekszám
Indulás: 2013-07-20
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu